Longfunctie/ Behandelkamer

Telefoonnummer
043 387 7225
E-mailadres
longfunctie.longziekten@mumc.nl
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Route
Volg route G Niveau 2 (groen): interactieve plattegrond.
longfunctie maastricht

Op de afdeling longfunctie wordt het functioneren van uw ademhalingssysteem onderzocht. Wanneer u op onderstaande pijltjes klikt kunt u meer informatie verkrijgen over de verschillende onderzoeken.

Verwijzing

Uw huisarts of specialist verwijst u naar de afdeling longfunctie. Heeft u vragen met betrekking tot uw verwijzing, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts of specialist.

De uitslag

De arts informeert u over de uitslag bij de eerstvolgende afspraak op de polikliniek. Indien uw huisarts u heeft doorverwezen, krijgt u de uitslag via uw huisarts.

Wachtkamer

Wat neemt u mee?

  • uw afspraakbevestiging
  • uw patiëntenplaatje (ponsplaatje)

U meldt zich met uw patiëntenplaatje aan de balie. Bent u nog nooit in het Maastricht UMC+ geweest, laat dan eerst een patiëntenplaatje maken bij Bureau Patiëntenregistratie, niveau 1 op het Poliplein.

Uw pasfoto in uw dossier

Wij maken van al onze patiënten die een polikliniek of een functie-afdeling bezoeken eenmalig een pasfoto. Deze foto wordt opgenomen in uw digitale dossier. Een belangrijk voordeel hiervan is dat de arts met wie u een afspraak heeft, meteen weet wie u bent, als hij/zij u ophaalt uit de wachtkamer. Verder is het in het kader van de patiëntveiligheid belangrijk dat de arts in één oogopslag ziet dat u de juiste persoon bent. Lees meer over waar en wanneer u de pasfoto kunt laten maken.

Verhinderd?

Als u op het moment van de afspraak verhinderd bent, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen en de medewerkers kunnen voor u een nieuwe afspraak maken.

Wachttijden

Wij proberen op tijd te werken. Toch lukt dat niet altijd. Als bij aanmelding aan de balie bekend is dat het spreekuur uitloopt, dan zal de baliemedewerker u hierover informeren.

Kosten behandeling

 Informatie over de kosten voor een behandeling in het ziekenhuis vindt u op kosten behandeling.

 

Sluit de enquête