Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Patiënten

Kliniek (opname)

De kliniek (afdeling A3 en medium care) is bedoeld voor patiënten die enige nachten in het ziekenhuis moeten verblijven, bijvoorbeeld voor observatie, onderzoeken of een behandeling zoals bijvoorbeeld chemotherapie bij longkanker.

Opname

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan centraal in de kliniek. Een opname begint daarom altijd met een intakegesprek. De arts-assistent longziekten en de verpleegkundige nemen rustig de tijd om met u de ziektestatus te bespreken, om door te nemen hoe uw verblijf eruit komt te zien en om antwoord te geven op uw vragen. Zulke contactmomenten vinden wij zeer belangrijk en vinden zeer geregeld plaats tijdens uw verblijf; zo wordt er dagelijks een visite-ronde gemaakt waarbij de zaalarts langs komt om uw situatie te bespreken. Ook bij ontslag uit het ziekenhuis wordt u door de arts-assistent in een eindgesprek op de hoogte gebracht van de bevindingen bij deze opname en van de nazorg. Uw huisarts wordt middels een brief eveneens geinformeerd. Opmerkingen ten aanzien van uw verblijf en onze zorg horen we graag.

Bezoek

Het brengen van een bezoek aan onze afdeling is mogelijk tijdens bezoekuren. De bezoekuren vinden dagelijks plaats tussen 15.00 en 20.00 uur.

Contact

Telefoon: 043-3874310 & 043-3876310 (beide bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur)

Route: Vanaf de receptie in de serrehal loopt u richting MECC c.q. fruitwinkeltje. Dan gaat u met de trap/lift omhoog naar de derde verdieping, waar u de afdeling A3 vindt.

Sluit de enquête