Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Belangrijke info rondom het corona virus, 28 april 2020

Wij hebben bij de afdeling ziekenhuishygiëne de vraag gesteld wat er met uw beademingsmachine moet gebeuren indien u (misschien) ziek bent geweest van het coronavirus. Volgens de afdeling ziekenhuis hygiëne hoeft uw beademingsapparaat na uw herstel NIET gereinigd of gedesinfecteerd te worden. Het gebruikelijk onderhoud van uw apparaat en disposables aanhouden is voldoende.

Bericht in het kader van corona virus, 25 maart 2020

De actuele sitiuatie rondom het coronavirus in Nederland geeft bij iedereen veel vragen en kan ook u ongerust maken. Daarbij is het zo dat de maatregelen en afspraken bijna dagelijks worden aangepast. Dat zijn afspraken die voor u zelf gelden en ook voor uw mantelzorgers en zorgverleners. Deze zijn afkomstig van het RIVM en de GGD. Wij adviseren u om de betreffende websites met regelmaat te bekijken zodat u steeds van de laatste afspraken op de hoogte bent.

Wij krijgen geregeld vragen over beschermende middelen. Het CTbM voorziet hier niet in. Uw zorgverleners krijgen deze van hun eigen werkgevers. Ook zzp-ers moeten dit zelf regelen.

Het CTbM heeft ondertussen diverse afspraken afgezegd of omgezet in telefonische afspraken. Onze medewerkers merken dat u daar alle begrip voor heeft, waarvoor veel dank!

Toestemming voor gebruik van uw e-mail door CTbM, verstrekken persoonsgegevens aan Vivisol en ontvangst nieuwsbrief CTbM

 Vanuit de privacywet is het nodig dat het CTbM vastlegt dat u toestemming heeft gegeven om bepaalde gegevens van u te gebruiken.

Om al onze cliënten te bereiken sturen we deze toestemmingsbrief nu aan iedereen. Mogelijk hebben we bij sommigen deze vraag al eerder gesteld. Onze excuses hiervoor.

Zou u, ook indien u eerder al dan niet deze toestemming aan het CTbM gaf, toch het formulier ingevuld willen terugsturen? We doen nu deze actie voor al onze cliënten, zodat wij de voorkeuren van iedereen kunnen vastleggen.

Deze brief is in week 41 (2019)  per post verstuurd!

Nieuw landelijk advies, 17 december 2019

De bevochtigingspot van uw beademingsapparaat mag gevuld worden met gewoon kraanwater. Koken is dus niet meer nodig.

 

Sluit de enquête