Tekst

 Sinds 1 januari 2018 voorziet het CTBM niet meer in vakantie-apparatuur. De firma Vivisol heeft deze service  van ons overgenomen.

Wanneer u op vakantie gaat dan kan het zijn dat, in overleg met CTB-arts, het nodig blijkt om een reserve apparaat mee te nemen. Dan kunt u deze huren bij Vivisol.

In 2018 was de afspraak dat de huurkosten voor rekening van de patiënt waren. Het CTbM en de firma Vivisol hebben deze afspraak samen geëvalueerd. Naar aanleiding van de eerste ervaringen en reacties van patiënten in 2018 rondom deze nieuwe regeling heeft het CTbM besloten vanaf heden de kosten van deze reserve apparatuur op zich te nemen.

De borgsom van 150 € blijft voor u als patiënt voor eigen rekening en dient te worden overgemaakt aan de firma Vivisol.

Indien u vakantieplannen heeft, en gebruik gaat maken van een reserve-apparaat, dient u het CTbM te informeren. Dit tenminste 5 weken voor aanvang van de reis. Wij geven dit door aan Vivisol. De firma zal u dan een huurcontract ter ondertekening  toesturen en dit dient u daarna ingevuld te retourneren.

Het CTBM heeft wel een verantwoordelijkheid in relatie tot het doorgeven van de gegevens van uw apparaat-instellingen. Wij vragen daarom aan u om een toestemmingsverklaring in te vullen. Deze kunt u hieronder downloaden en stuurt u ondertekend terug naar het CTbM.

Nadat u beide formulieren heeft terug gestuurd en u de borgsom betaald heeft, zal Vivisol een apparaat naar u toesturen met de juiste beademingsinstellingen. Het apparaat is goed verpakt en reeds voorzien van een retoursticker.  U dient het toestel binnen 3 werkdagen na terugkomst te retourneren. Nadat het apparaat in goede staat retour is ontvangen, wordt de borgsom binnen 5 werkdagen weer teruggestort op uw bankrekening.

 

Individuele vragen kunt u altijd stellen aan ons secretariaat.

Uitgebreide informatie over reizen met beademing vindt u in het patiënten dagboek dat u heeft ontvangen bij de start van beademing.

 

Postadres:

Maastricht Universitair Medisch Centrum Centrum voor Thuisbeademing Postbus 5800 6202 AZ Maastricht

Tel: +31-43-3876384

E:    ctbm@mumc.nl

 

vakantie aanvraagformulier
Sluit de enquête